Pura Vida is een privé wellness, gevestigd in Oostkapelle (Zeeland) voor gezelschappen van twee tot vier personen.

Waan je in een oase van rust, in een omgeving die tot in de puntjes is verzorgd. In onze mooie wellness ruimte bieden wij een Finse sauna, een binnen & buiten jacuzzi, een warme en koude regendouche met handdouche en voetendouche, en een relaxgedeelte binnen & buiten.

Wij bieden u de optimale plek om samen met uw partner of vrienden te ontspannen en volledig tot rust te komen, helemaal privé, want er is niemand anders aanwezig!

Let op: de minimale leeftijd is 25 jaar.

Faciliteiten

Regendouche

Een goede warme douche voorafgaand aan de eerste saunaronde doet u niet alleen vanuit een hygiënisch aspect. Een douche vooraf zet de poriën van de huid open waardoor er een diepere reiniging ontstaat en zal de grote hoeveelheid haarvaatjes in de huid open zetten waarna een betere huiddoorbloeding volgt. Er zitten verschillende standen op deze luxe douchepanelen, zoals een regendouche, waterval, massageknoppen, hand en voetendouche.

Finse sauna

Deze sauna kan hoge tempraturen halen. De lucht wordt verwarmd door middel van een kachel en naar eigen wens kunt u water over de stenen gieten om stoom te creëren. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid in de sauna verhoogd.
Een echte weldaad voor lichaam & geest!

Binnen jacuzzi

Binnen in de wellness ruimte hebben wij een ronde jacuzzi. In de jacuzzi kunt u genieten van de massage jets. Door de verstelbare jets kunt u de sterkte van uw massagefunctie aanpassen voor een geweldige massage! U voelt zich hierna herboren.

Binnen relaxruimte

Binnen hebben wij 2 heerlijke ligbedjes waar je even een boekje kunt lezen of waar je even lekker je ogen kan dicht doen, terwijl je op de achtergrond een onstpanningsmuziekje hoort.

Buiten jacuzzi

Op het buiten terras hebben wij een luxe ruime 5-persoons spa met vier kuipzittingen en 1 grote ligbed. De ergonomie van de zitplaatsen, ligbedden en de plaatsing van de jets zijn gedaan met advies van een fysiotherapeut om zo het maximale therapeutische effect en comfort te bereiken. Kom heerlijk tot rust in deze spa.

Terras

Op het buiten terras hebben wij een rond loungebed staan, 2 heerlijke hangstoelen waar je lekker in kan zitten en hier staat ook de buiten jacuzzi.

Relaxruimte buiten

Op het buitenterras hebben we een heerlijk rond loungebed staan waar je lekker kunt liggen met uitzicht op het mooie landschap. Hier kan je echt even wegdromen in een oase van rust!

Doucheproducten

In de wellness kunt u onbeperkt gebruik maken van de luxe doucheproducten van treatments. Scrub, hair & shower foam en conditioner. Treatments Ceylon is gebaseerd op de Aziatische geuren en kleuren van het eiland Sri Lanka, voorheen bekend onder de naam Ceylon. Sri Lanka is een parel in de Indische Oceaan ten zuiden van India. Het eiland kent eeuwenoude ontspanningsrituelen, zowel in de vorm van massages als badhuizen. In de productlijn van Treatment Ceylon komen de Ayurvedische kruiden en mineralen duidelijk naar voren in zowel geur als werking.

Arrangement

In de wellness bieden wij ook nog 2 leuke arrangementen aan die u erbij kunt boeken.

Een romantische arrangement, hierbij wordt de ruimte versierd met rozenblaadjes en staan er zoete lekkernijen klaar. Bij het verjaardagsarrangement wordt de ruimte feestelijk versierd en staan er ook zoete lekkernijen klaar. Extra genieten samen!

Ontspannen in gegarandeerde privacy

Van onze privé wellness geniet u alleen met uw eigen gezelschap. Daarnaast hebt u alle faciliteiten helemaal voor uzelf.

Vrij gebruik van diverse producten

In de wellness bieden wij vrij gebruik van scrubzout en haar- en huidverzorgende producten. De wellness biedt u diverse arrangementen, inclusief handdoeken en drankjes/hapjes maar ook zonder. Zo kan iedereen zelf kiezen waar die behoefte aan heeft. Kijk in de online agenda voor de prijzen en arrangementen.

Deskundigheid en hygiëne

Van ons mag u deskundige begeleiding verwachten. Bij binnenkomst wordt de volledige saunagang en gebruik van de faciliteiten uitgelegd. Onze wellness ruimte wordt na gebruik grondig schoongemaakt.

Gunstige ligging

Onze wellnesscentrum ligt in Oostkapelle (Zeeland). Gratis parkeren voor de deur!

Afspraak maken